SONMAT

Recentreview


4 stars out of 973 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from SONMAT. Want to know more? Find out more.

24 Feb 2024 at 13:05 echt heul lekker
23 Feb 2024 at 22:18 Bestelling duurde echt te lang. Saus was wel oke.
23 Feb 2024 at 21:39 As a korean this was very disappointing. Kimchi tasted like nothing, chicken was completely soggy. Flavour was nice though, and the buldak had some actual heat. But for €30 it was not worth it at all sadly.
23 Feb 2024 at 21:27 Eten was optijd. Kwaliteit oke, maar niet meer zo goed als de eerste aantal keer. De kool salade is lekker maar dit keer wel erg weinig dressing.
23 Feb 2024 at 20:45 Het duurde 2 uur voordat het eten bezorgd werd. Verwachte bezorgtijd staat niet helder in de app. Er staat 1,5 uur lang dat de bestelling met 45 min geleverd wordt. Gerecht was lekker van smaak, maar zat duidelijk al even in ‘t bakje. Sla was basic.
23 Feb 2024 at 19:39 Ik vond het eten écht niet lekker. De groenten waren één niet te onderscheiden massa, de smaak was niet goed. Zelfs de kimchi smaakte nergens naar. Prijs-kwaliteit verhouding slecht.
14 Feb 2024 at 22:10 Bestelling duurde 2 en half uur voordat het aankwam, eten was wel erg goed maar dit was te belachelijk voor woorden. In het vervolg mogen ze beter communiceren waarom er zulke drastische vertragingen zijn in plaats van de timer elke keer te verzetten
10 Feb 2024 at 21:34 Wonderful
10 Feb 2024 at 17:54 Love it
4 Feb 2024 at 20:06 Great food. Reasonably quick delivery
4 Feb 2024 at 10:17 The staff were not really helpful with my order. They made me wait for at least 20 minutes beyond the estimated pick up time. When asked about my order they would just say "it was not ready". Customer service can be better
4 Feb 2024 at 9:53 De kip is echt goddelijk. Bezorging duurt wel echt lang dus je kan het beter zelf halen.